
duminică, 22 august 2021
piramida puterii cine conduce lumea

Simboluri şi însemne masonice secrete. Cum recunoaştem limbajul misterios, imposibil de desluşit de către profani
Principalele simboluri masonice sunt cele „Trei Mari Lumini” (Echerul, Compasul si „Volumul Sfintei Legi”) precum si litera „G” scrisă în interiorul unui echer şi al unui compas, reprezentând iniţiala cuvintelor God (zeu), geometrice, generare, geniu, gnoza. După Oliver Day Street, avocat şi procuror care s-a preocupat de studiul acestor simboluri, „Volumul Sfintei Legi” se referă la cuvântului Lui Dumnezeu, nu numai cel relevat, ci şi cunoaşterea pe care o se dobândeşte, Echerul simbolizează regulile unei conduite fără greşeală, iar Compasul este emblema stăpânirii de sine care permite masonilor se se poarte conform regulilor. Albert Pike, francomason, avocat, militar, despre care se spunea că era un geniu, putând să citească şi să scrie în 16 limbi diferite rezumă aceste principii într-un fragment care descrie cum trebuie să se poarte şi ce principii trebuie să respecte un francomason care trăieşte cu Cele Trei Mari lumi în minte: "Însuşiţi-vă Adevărul şi folosiţi-l, faceşi din el izvorul din care beţi apă pentru tot restul vieţii şi veţi obţine nemurirea celor înţelepţi. Cumpătarea, liniştea sufletească, simplitatea caracterului, calmitatea şi raţionalitatea voinţei fac omul nu numai fericit, ci şi sănătos şi puternic. Numai prin eforturile proprii de a deveni raţional şi bun omul poate atinge nemurirea. Suntem autorii propriilor noastre destine, iar Dumnezeu nu ne mântuieşte dacă nu contribuim şi noi", afirma Albert Pike, unul dintre cei mai cunoscuţi francomasoni ai tuturor timpurilor.
Ingrediente: Ce conține înghețata la cornet, la un leu, de la McDonald's
Mix de înghețată din LAPTE degresat, zahăr, PUDRA DE ZER, SMÂNTÂNĂ, sirop de glucoză, stabilizatori: E412, E407; emulgator: E471 aromă de vanilie; Cornet Simplu 110 mm (FĂINĂ DE GRÂU, zahăr, ulei vegetal (rapiță), emulsificator: LECITINĂ DE SOIA, zahăr ars, emulgator: carbonat de magneziu).
Guma de guar este un aditiv foarte des folosit în produsele alimentare din România. E412 este o polizaharidă folosită în industria alimentară ca stabilizator, emulgator și agent de îngroșare.
Guma de guar este aprobată pentru folosirea ca aditiv alimentar în UE și nu are doză maximă admisă per kilogram aliment. E412 este considerat un aditiv alimentar sigur, chiar și la doze ridicate.
Cele mai frecvente efecte adverse ale consumului de gumă de guar sunt: flatulența, disconfort gastrointestinal, crampe abdominale, greață și diaree.
E407 este un aditiv alimentar cu rol de emulgator, stabilizator, agent de îngroşare, de umplere şi de aglomerare. Este un produs natural, obţinut din anumite specii de alge. Se utilizează în cantităţile prevăzute de reţete în produse lactate, în dulciuri, creme, grăsimi emulsionate tartinabile cu sau fără arome, sosuri, toppinguri, dressinguri, îngheţate, fructe şi legume prelucrate, conservate, produse din carne,peşte, ouă, condimente, supe, ciorbe, membrane comestibile, produse din proteine vegetale, suplimente nutritive etc. Se utilizează şi ca substanţă – suport pentru alţi aditivi alimentari. Caragenanul este foarte utilizat în pateurile vegetale.
E471 este un aditiv alimentar cu rol de agent de îngroşare, emulgator, stabilizator, agent de aglomerare şi antispumanţi. Acești aditivi se obţin din grăsimi animale sau vegetale şi se utilizează în cantităţile prevăzute de reţete în produse lactate, deserturi pe bază de grăsimi emulsionate, lapte sau fructe, produse din legume şi fructe, conserve de legume în oţet, produse de cofetărie şi patiserie, îngheţată, paste făinoase, orez, deserturi pe bază de cereale şi/sau amidon, produse din peşte, ouă, sosuri, condimente, supe, salate, produse dietetice, suplimente alimentare, băuturi alcoolice şi nealcoolice etc.







































.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)


.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)



.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)


